Hoe een vrouw in de gek houden in Science 9 Tricks

Als je een vrouw niet bedriegt voor seks en relatie, zal het iemand anders doen. En geen feit dat met goede bedoelingen. Daarom, als je geïnteresseerd bent in een vrouw, voel je dan vrij om de bugs van denken voor je hele goed met haar te gebruiken.

Illusie van expansie van ruimte

De gevulde ruimte lijkt altijd uitgebreider dan leeg. Daarom ziet er bijvoorbeeld een huis met Belfre, erkers en gorgoles groter dan het eigenlijk.

Hoe te gebruiken

Wil er groter uitzien — Draag shirts met een klein patroon. Dit is de eenvoudigste manier om illusie te gebruiken. Het kan gemakkelijk worden overgebracht naar de sfeer van de psychologie: hoe meer details, patronen en krullen in uw leven, hoe groter en belangrijk het lijkt.

Vul uw tijdseminars van ruitenwissers, yachting, fietsstangen, macrame en tonijnbraadcursussen — En in de ogen van vrouwen, zul je de droevige Nobel-laureaat gemakkelijk verslaan met zijn enige snaartheorie.

Effect van kennismaking met het object

Dit is wanneer mensen zich onredelijke sympathie voelen voor het object, alleen omdat het bekend is.

Hoe te gebruiken

Het meisje weigert om kennis te maken met de straat is niet omdat je eruit ziet als een fotorobot van het programma «Cannibals-maand». Ik ken je niet. Paradox, maar alles is logisch voor haar hersenen. Tegelijkertijd gaat het gemakkelijk om kwallen in Dahab te kijken met de toonaangevende weersvoorspelling, die ik alleen op het scherm zag.

Dit is de charme van populariteit: de omgeving van een illusie van daten en een gevoel van veiligheid ontstaat. Dus worden op zijn minst een videogewerker of plaatsvervanger — onmiddellijk kennis maken.

Illusie muller — Shumana

Als je de lichtgewicht laad vele malen verhoogt en dan een zware neem, lijkt het moeilijker dan het eigenlijk.

Hoe te gebruiken

Begeleidende vriendin B «Auchan», Sla het niet volledig op van het slepen van pakketten in de auto, maar pas de gemakkelijkste van hen toe.

En vraag dan de PR­Kook je pakketten terwijl je op http://www.agsad.com/prendre-du-recul zoek bent naar sleutels. Ze zal ze niet vasthouden, en je bedrukt in het meisje in het onderbewustzijn als een man met een overmaat aan fysieke kracht, en daarom de reproductie. En nee, haar filosofisch onderwijs met een stage in Kathmandu verhindert dit oude algoritme niet.

Onregelmatige versterking

De bottom line is dat onverwacht en onvoorspelbaar plezier altijd meer emoties veroorzaakt dan normaal en stabiel. Onthoud het verschil in sensaties van een ongeplande bonus en van de jaarlijkse prijs.

Hoe te gebruiken

Strategie «dichterbij — verder», welke vrouwen zijn vaak van toepassing, — gewoon onregelmatige versterking. Dan wil ze een kind van je, dan plotseling de rug verlicht, vertrekkend. Deze waarheid past bij de partner op de haak, maar de relatie ruïneert van tevoren, kneden ze op nervositeit.

Neem het een voorbeeld niet aan. Het is veel correcter om te alternatief plezier van verschillende typen: vandaag geven we haar «Bentley» In Polka Dot, en morgen blijf je in het gat zwemmen.

Het effect van Zeigarnik

Dit is gebruikelijk voor alle verlangen naar de voltooiing van het geval, dat ook wordt gemanifesteerd in het feit dat de onderbroken bezigheid beter wordt onthouden dan het voltooide.

Hoe te gebruiken

Breng nooit een date kamagra kopen totdat het podium wanneer het meisje begint te gaan en dat suggereert, omdat de zon binnenkort zal gaan, en het is nog schadelijker voor haar dan zilver en esp

.

De beste manier om aan je te denken — Verzadig de vergadering met evenementen, maar om te rollen onder het gunstige voorwendsel, zonder de laatste van het entertainment tot het einde te brengen. Het meisje beseft zich niet meteen dat hij je al met esemash gooit met een voorstel om te herhalen.

Het effect van betrokkenheid

Mensen die gemiddeld elk object als waardevoller ervaren dan het is als het betrokken is bij zijn creatie.

Hoe te gebruiken

De grootste fout van elke man, het vertrouwen niet tellen in zijn eigen mentale superioriteit over een vrouw, — Denk dat ze voor altijd is, omdat hij alles voor haar doet en het gedoe elimineert. Nee, ze is voor altijd, als het alles voor hem maakt.

Of althans veel. De persoon van elk geslacht wordt veel meer gewaardeerd door de relatie waarin een aantal miljard zenuwcellen en de eerste bijdrage van hypotheek investeerde.

Illusie van maatperceptie

De grootte van elk onderwerp kan worden beoordeeld aan de hand en vergelijkt het alleen met het milieu. Onder de grotere homogene objecten lijkt het kleiner, en onder kleine — Groter.

Hoe te gebruiken

Mensen zijn ook homogene objecten. En meisjes, zoals je weet, hou van mannen boven zichzelf en bij voorkeur boven andere mannen.

Daarom, het kiezen van vrienden, let op hun groei. Als ze ten minste een halve honkhonderdlimiet hieronder zijn, zal het in het bedrijf zijn om de mening van vrouwen in de eerste plaats aan te trekken.

Functionele consolidatie

Dit fenomeen, open door Karl Dunker, is dat het gebruik van het item in één kwaliteit psychologisch is voorkomt dat het verder gebruik is in een andere capaciteit in dezelfde situatie.

Hoe te gebruiken

Vaker gebruikt deze bug een vrouw. Beroemde Franjona — Helder voorbeeld. Als je een vriend van het spel in de Russische roulette bent geworden, ziet ze niet langer in jou. Maar er is een goed nieuws. In plaats van weg te breken van Frendzons naar bed, is het gemakkelijker om eerst te gaan naar een andere functionele consolidatie, waar je over een vrouw vermogen hebt.

Word bijvoorbeeld een coach op dezelfde Russische roulette. Relatie «Overheersing — ondergeschiktheid» Veel dichter bij seks dan een betaalbare vriendschap.

Effect van anker

Als je op de lade bent, met souvenirs sleutelhanger «Ik hou van chukhloma» en benoem een ​​prijs van 200 euro, het zal alleen de stemming brengen naar het stripeffect. Maar als dezelfde sleutelhanger in een boetiek naast de manchetknopen wordt geplaatst «Gucci», Dan komt hij voor Ironia en Steb tegen een redelijke prijs. Dat is het belangrijkste — waarmee de goederen vergelijken.

Hoe te gebruiken

Je kunt jezelf omringen voor contrast, niet alleen slechtere vrienden, maar integendeel, het is heel beter — In het gevoel van uiterlijk en financiën. Je kunt je niet eens voorstellen hoe vaak vrouwen niet zelfverzekerd zijn en op zoek zijn naar mannen met defecten om er beter uit te zien op hun achtergrond.

Vasthouden van alcoholisten als echtgenoten — bevestiging. Je behorend bij een succesvolle cirkel zal de snoby van het meisje kalmeren, en groot dan andere, beschikbaarheid en eenvoud die direct in je dubbele tentakels wordt geduwd.

Leave a Reply