Hij was beledigd en ging door om te koken “de grappigste en eerlijke verhalen over seksstreagel

“Hij was beledigd en links om te koken”: de grappigste en eerlijke verhalen over seksstreagel

Mijn man en ik gingen echtscheiden, maar dachten: plotseling ververst een diversiteit ons dagelijks leven? Welnu, wie droomt niet van mannen droom van seksstreagel! Seks met mij en een andere man leek perversie te zijn, stel je voor, dus het werd besloten om een ​​meisje te bellen.

Onze vriend kwam ons bezoeken, we dronken, en op de een of andere manier draait alles. Wilde eerst de weg in porno doen, maar toen beseften ze dat we veel interessanter waren voor ons samen met deze dame. Begonnen te buigen op een man die me probeerde een lid te storen, waar al vingers of talen waren.

Hij was beledigd en ging naar de keuken om te lijden en ons broodjes te maken. Ik besloot dat als vrouwen voeden, vriendelijk. Maar we hebben geroosterd en gedood opnieuw in bed. Het was de laatste reden voor echtscheiding, in het algemeen. Toen begreep ik dat mijn hele eerdere seksleven niet erg was.

Trouwens, of het nu gaat om een ​​fantasie te implementeren over Sex Trio’s, al verteld Sex Coach Elena Riddina in een van onze releases van “Anatomy of Sex”.

Min een

In het algemeen was het mijn buddy, met wie we soms tijd doorbeden, en mijn

https://aacatx.com/houston-habitat-for-humanity-certificate/

vriend is in die tijd dichtbij. We beheersten de club, behoorlijk gekregen, en het briljante idee kwam in de zin.

We gingen naar huis, maar op komst ben ik al Kamariya begonnen, en thuis kamagra online behoorlijk brak. Sinds we afgesproken waren, nam ik niet onmiddellijk samen, vooral omdat deze twee zeer geconfigureerd waren. Maar toen we uiteindelijk naar bed kwamen, bloeide ik volledig uit, geruïneerd tot de rand en viel in slaap.

En ze vervolgden, maar voor mij om niet wakker te worden, vertrokken ze – in de keuken, waarschijnlijk of in de badkamer, ik weet het niet. Toen ik wakker werd, zijn ze twee bedden op de grond, want in het bed waren het triootje nauw. Wel, we hebben gebeden, ontbijten, de kerel ging naar huis ging naar huis. Dus dan, met mijn vriendin, werden ze iets gemarteld met mijn vriendin, maar ik was niet inherent, we hadden geen relatie met hem.

Maar wat ze zijn beëindigd, weet ik niet precies.

schone Slaapster

Kortom, ik had een man, en op de verwijdering van ons huwelijk hebben we geprobeerd, inclusief open relaties en trio. En we hadden een meisje, of we hebben een grote vraag. Kortom, ze kwam naar ons toe om te rijden, te chatten en seks te hebben.
Ik ben nu vrienden met haar, mijn man is overal verboden en met haar vrienden.
Ik herinner me niet wat er is hoe, maar al wat moe was de hele tijd. Mijn man en ik hebben seks gewerkt terwijl mijn meisje en ik kuste, ik eindigde, hij veranderde het rubber en schakelde het in. En op de een of andere manier namen ze elkaar in, en ik lag op.
En hier genieten ze, kreunen, slingeren en mijn ogen steken uit, zo lief-zoet.
En ik viel in slaap onder deze kreuven. Kort, natuurlijk, maar cool. Maar wat er is gebeurd, weet ik het niet meer: ​​of hij zich bij de jongens toejagt, of ze allemaal zelf hebben gemaakt.

Verrassing!

Mijn man overtuigde me voor een heel lang drietal. Nou, zoals overgehaald – ik was absoluut niet tegen in feite, ik smaakt gewoon heel anders met hem. En op de een of andere manier waren we het eens met hem dat ik het ermee eens ben, maar ik zal de derde kiezen.

Waarschijnlijk besloot hij dat het een van mijn hechte vriendin zou zijn. Maar berekend. Dit was mijn fitnesscoach met wie we lang flirten hebben. Het gezicht van mijn man moest zien! Maar A. (coach) heel charmant, we lachten, maar je weet het. Het bleek niet slecht!

Oh, deze panty’s

In het algemeen was het zo. We brachten een gewone weekend door met een vriend en vriendin, we waren 18 jaar oud, en de avond begon soepel soepel in een soort van loom. We dronken een glas bier voor moed en besloten om “drietal” te proberen.

Het is vermeldenswaard dat zowel een vriend als vriendin hetero waren, de relatie tussen ons allemaal was uitsluitend kameraad, en tegen die tijd was de seksuele ervaring al bij ieder van ons. Inclusief muziek, 20 minuten gekust, terwijl het niet begint om iedereen lastig te vallen. Toen, tussen kusjes, besloten we om kleding uit onszelf te verwijderen – seks zoals op welke manier dan ook, ze zeggen, ze zijn betrokken zonder kleding. De eerste fale wachtte op ons in dit stadium – een vriendin was in de war in panty en crashte tot ons met een kameraad. Geplaatst met de aanvallen van het lachen, besloot om de graden van tominiteiten niet te verminderen en bleef blijven kussen. Second Feil wachtte op een kameraad. Hij besloot onopvallend en, natuurlijk erotisch om een ​​vriendin te helpen een beha af te komen. Zonder scheiding van de productie: we bleven nog steeds drie keer zoenen, en dit is niet de eenvoudigste bezigheid.

Ik herinner me dat hij op een bepaald moment voor de gek was geweest. Maar op zijn minst doden ik me niet, of het op de een of andere manier heeft geholpen. En het was vooral grappig als ik in een fase besefte, dat we al samen met een vriend kussen, en een vriendin zit in de keuken, rookt en praat met iemand telefonisch. En dat we zelfs op de een of andere manier het moment van haar retraite hebben gemist. Seks in die avond gebeurde niet met niemand, de lippen van deze, maar we hebben lange tijd geroest.

Krijg niets!

Het meest grappig in mijn leven “Troychnok” was met nog twee jongens toen we dit allemaal probeerden te doen door elkaar binnen te gaan en op alle kracht van Lambad te snijden. Er gebeurde niets omdat we rzhali zoals paarden.
En het tweede grappige verhaal was met een vertrouwd echtpaar, toen er een meisje en een man was, en het meisje in het donker op de blowjob probeerde te bepalen waar. Het was zelfs belachelijk dat het niet definieerde, en het proces zelf. Duisternis – geladen geluiden en verontwaardigd: “Ja, hoe ook! Ik moet bepalen!”We hebben haar gewaarschuwd dat als het zo zou zijn, ze zou niets krijgen, omdat de erectie van gelach daalt.

Roofzuchtige kwallen

Maria Chesnokova, sex blogger, organisator van sensuele partijen:

Mijn grappige verhaal was verbonden met het vrouwelijke condoom. Ik heb op de een of andere manier besloten om seksstriumade te proberen met een man en een vrouw. We hadden een fantasie: probeer zo dat hij afwisselend in mij ging, dan in een vriendin. Als je ooit probeerde om zoiets in de praktijk te realiseren, terwijl ik het zorg voor veiligheid, zal ik je vertellen, het is niet gemakkelijk. We besloten om een ​​vrouwelijk condoom te gebruiken, zodat hij telkens geen rubberen band hoeft te verwijderen.
Vanaf het allereerste begin werd niet gevraagd: ik lachte als een gek, gaf het binnen. Toen lachte de vriendin naar de tranen en toen zei de man dat hij niet zou slagen, omdat twee ‘roofzuchtige kwallen’ hem tussen zijn benen staarden.
In feite, uiteindelijk kwam alles goed en vond iedereen leuk. Ik had hiervoor de waarheid om mijn ogen te binden.

Leave a Reply